zondag 2 januari 2011

ON THE ROAD AGAIN

Ik geef toe, het is een poosje stil geweest.
Wees gerust, we hebben niet stil gezeten.
Van alles uitgeprobeerd, van Nederlandstalige Pop tot weer een nieuwe show rond een radioprogramma.
Het was het allemaal niet echt, dus zijn Peter (de gitarist) en ik eens een middagje bij elkaar gaan zitten om te praten wat ons nu ècht bewogen heeft om ooit met een band te beginnen.
Daar kwam een bijzondere overeenkomst uit. Peter had een heilige adoratie voor Hank B. Marvin, de sologitarist van The Shadows terwijl ik in die jaren nogal beïnvloed werd door een meisje waar ik m'n hart aan verloren had en mij niets anders liet horen dan Cliff Richard songs. Geen wonder dat ik dan ook al snel Cliff songs ging repeteren en zingen met mijn allereerste bandje : The Dandy's.
Nu is Peter zo ongeveer de grootste Cliff & The Shadowskenner van Nederland, speelt hij de nummers met z'n ogen dicht en kent de songs, de films tot in detail. Dus wat gaan we doen?

Met Peter voorop als de man die de weg weet, gaan we een avondvullende show brengen rond Cliff and the Shadows.
En deze keer niet met een Bonte avondtrein, maar met een dubbeldeks bus !!

Werktitel: Memories
Het gaat net als bij de Bonte Dinsdagavond Trein een show worden vol beelden, herinneringen van ons èn van jullie en veel, héél veel muziek


Dus slaat de fantasie weer meteen op hol en wil ik touren met een ....dubbeldekker!

Het wordt ook tijd dat er eens een leuke show rond de mannen komt, want Cliff is 70 geworden en tesamen met zijn Shadows geven ze al 50 jaar concerten.
Dus met dit Tribute to...........maken we een diepe buiging voor onze idolen die ons lang geleden met hun muziek op weg hielpen

Daar gaan we weer "On the Road again"


Dat gaat nu ietsje anders, maar het blijft swingen hoor.