zaterdag 27 februari 2010

Theater Harderwijk? Geweldig!Harderwijk !!!! The place to be!

Soms zit het leven vol verrassingen.
Gisterenavond in een nagenoeg uitverkocht Harderwijk gestaan.
Prachtig!
De directie van het theater had dan ook kosten noch moeite gespaard om onze voorstelling eens flink onder de aandacht te brengen.
Dat werkte!

Er zat zelfs een oude dame van 103 jaar in de zaal.
Moet je je voorstellen, deze dame heeft zelfs het ontstaan van de radio meegemaakt.


Veel verse vis in de Harderwijkse theaterfuik
Na afloop naar de foyer, en heel veel felicitaties in ontvangst genomen en handen gedrukt van...........bezoekers uit de Flevopolder.
Mensen uit Biddinghuizen, mijn eigen woonplaats Dronten, Zeewolde, Almere en Lelystad.
Mensen die vorig jaar nog allemaal in De Meerpaal in Dronten aanwezig waren en ons dit jaar om onverklaarbare redenen moesten missen in hun theater.
Volgens zeggen hadden de vele telefoontjes en e-mails niets uitgehaald, dus dan maar, zoals die eigenzinnige Polderbewoners zijn, met z'n allen naar Harderwijk.
En....naar volle tevredenheid; leuk ontvangen, mooi theater, aardige mensen en die paar kilometer meer maakt ook niet uit, waren de commentaren.

Hulde voor de Harderwijkse theaterdirectie die weer een grote groep mensen uit de polder tot zijn vaste cliëntèle mag gaan rekenen.
Wat ons betreft? het maakt niet uit waar we staan, zolang we de kans maar krijgen om ons publiek te verwennen met steeds weer nieuwe shows en nieuwe nummers uit die goeie ouwe tijd, maar het Theater in Harderwijk is voor ons wel een héél warm en lekker bad gebleken.

Dank daarvoor.

Jan