donderdag 22 oktober 2009

Nieuws* Nieuws* Nieuws

Het kan raar lopen in de wereld.
Zo heb je niets om handen, zijn vanwege de crisis het aantal optredens geminimaliseerd en moet je noodgedwongen een baantje zoeken om je basis in stand te houden.
Nog geen jaar later komen er zoveel uitdagingen een aanbiedingen op je pad dat een week eingenlijk 9 dagen zou moeten hebben.
Van kleinschalige theateroptredens met Ouwe Liefde Roest Niet tot het schrijven van een nieuwe theatershow voor een B.N.er die zijn werkzaamheden naar het theaterpodium wil uitbreiden.
Daarnaast ben ik volop bezig met het schrijven van een boek over de schrijnende praktijken die ik in het afgelopen jaar bij mijn tijdelijke werkgever mee mocht maken en kreeg ik als klap op de vuurpijl nu het verzoek om met Ouwe Liefde dansavonden te gaan verzorgen.


Niet zomaar dansavonden, neehee, strictly dancetempo, dus van tango tot weense wals en van de voleta tot salsa.
We hebben nog geen naam voor het geheel, dus àls je een idee hebt.....
We hebben wel vast onze ontwerper een logo laten ontwerpen..Kijk!!
Een uitdaging pur sang natuurlijk wat heel veel vraagt van ons er MOET ouderwets gecrooned worden, tempo's moeten absoluut strak zijn en het uiterlijk verdient ook de nodige aandacht.
Maar.................wèl leuk !!!!

Het gerucht dat we dit gaan doen was meteen goed voor de nodige contracten en uitnodigingen  dus dat dwingt ons ook tot aktie, maar waar haal ik de tijd vandaan !!!!!!!
Het sfeertje hebben we, we vinden het èrg leuk, we kunnen het en de muziek is er ook, maar TIJD !!!